Odoo - uzorak 1 za 3 stupca


Crna slavonska svinja ili fajferica je hrvatska autohtona pasmina svinja koja se na području istočne Hrvatske uzgaja već 140 godina. Hrani se žitaricama, kukuruzom, bundevama, djetelinom i žirom.
Pasmina se odlikuje odličnom kakvoćom mesa uz posebice visok udio intramuskularne masti i visoku vrijednost mesnih prerađevina.
Zbog tih svojstava koristi se za dobivanje kvalitetnih suhomesnatih proizvoda kao što su kobasice, šunke, kuleni te čvarci i svježeg svinjskog mesa.
Meso se odlikuje svjetlo ružičastom bojom i vrlo je ukusno i mekano nakon pripreme.

Svježe meso
Baby Back/Spare Ribs
Vratina
Leđa
T-Bone / Kare / File
Potrbušina
Obrazi


Suhomesnati proizvodi
Salama
Kobasica
Slanina
Čvarci
Mast
Namaz od čvarak


Burgeri
Burger od Crne slavonske svinje

Odoo - uzorak 2 za 3 stupca


Jeste li se ikada zapitali zašto su odresci u vrhunskim restoranima tako ukusni i mekani, a odresci sa kućnih roštilja vlo često ne?
Dvije su ključne riječi: Dry Aging!
Odresci iz našeg asortimana Dry Age meso su hrvatskog ženskog simentalskog goveda, hranjenog na tradicionalan hrvatski način s velikim udjelom kukuruza, što uvjetuje prekrasno mramorirano meso s velikim postotkom intramuskularne masnoće. Meso je odležano u uvjetima suhog zrenja od 21-50 dana zavisno od postotka masnoće, veličine i starosti goveda.
Dry Aging komora osmišljena je na način da zadovoljava sve uvjete, temperaturu i vlažnost zraka. Najfinije juneće meso odležava i postupno gubi tekućinu, što rezultira meso iznimne mekoće, te koncentrirane punoće okusa i visoke nutritivne vrijednosti.

Steakovi s kosti
Rib stake
T Bone
Tomahawk

Stakeovi bez kosti
Ribeye
Strip loin
Biftek

Burgeri
Dry Aged Beef Burger

Odoo - uzorak 3 za 3 stupca


Meso mladih hrvatskih simentalskih goveda u dobi od 12 do 18 mjeseci koja su hranjena kukuruznom silažom i velikim količinama mljevenih cjelovitih zrna žitarica, čime se dobiva meso visoke kvalitete i iznimno nježne strukture.
Sadrži niski udjel masti, a visok udjel proteina što je vrlo pogodno za ljudski organizam.
Meso odležava u komori u idealnim uvjetima, oko 20 dana kako bi se iz mesa izvuklo što više vode i naglasio okus, ali da pritom meso postane još mekše.

Steakovi
S kosti
Rib Stake
T-Bone
Bez kosti
Ribeye
Strip Loin
Biftek
Flank


BBQ Cuts
Short ribs
Brisket
Vrat